søndag den 4. september 2011

My american day

Hej allesammen,

Som nogle af jer ved så har jeg flyttet familie. Jeg vil ikke sidde her og skrive på internettet hvorfor, så hvis du vil vide hvorfor, så kan du ringe til mig over skype eller lignende. Men lige nu sidder nede i kælderen sammen med Emily og Chris. Familien som jeg er flyttet ind hos hedder the Hunters. Det er Emily og Adrians (de 2 tvillingesøstre som jeg spiser frokost med hver dag) familie jeg er flyttet ind hos. De er meget flinke, og vi hygger os meget. Vi er lige kommet hjem fra biografen hvor vi så The Help. Det er en meget god film, og den var også meget rørende. Den handler om hvordan de farvedes forhold var i USA før de fik de samme rettigheder som de hvide. Jeg anede ikke at det var så slemt! Men det var en god film. Jeg kan klart anbefale alle at se den. Men som sagt sidder vi i kælderen hvor Emily og Adrians værelser er. Emily ligger i sofaen og kan næsten ikke snakke. Hun har mistet stemmen :-(.

I skolen går det også meget godt! Jeg er endelig begyndt at lære mit skema udenad og lærerne er meget flinke. En normal A-dag starter jeg ud med Engelsk 11, som er fedt nok. Bortset fra når vi skal læse højt i klassen. Det er altså træls at høre alle andre læse mega hurtigt og når de så kommer til mig bruger jeg 100 år på at læse det... Men ellers er det fint nok, og jeg kan følge med i klassen.
Derefter har jeg geografi. Det er også nogenlunde og vores lærer Mr. Hoard han er fandeme speciel :P. Indtil videre har vi haft en opgave og der fik jeg 15/16 point. Jeg burde have fået 16/16, men jeg valgte ikke at tage diskussionen med ham...
3. blok er min yndlingsblok på A-dage.. For der har jeg Study Hall.. Det er hvor man kan lave sine lektier, eller sove. Jeg vælger som regel at sove i den første halvdel af Study Hall, og lektier i den anden halvdel. 3. blok er nemlig delt i 2, da vi har frokostpause imellem. Maden på skolen er SÅ god! Jeg elsker det! På A dage sidder jeg sammen med alle mine venner undtagen Megan. Hun har 3. lunch og vi har 1. :(
Min 7. og 8. periode er altid den samme (4. blok) og jeg ved ikke hvorfor.. Men der har jeg Algebra 1 og Web Design. Begge klasser er meget gode. Algebra 1 er let, og indtil videre ligger jeg på et A deri. Web Design er også let, for der er ingen lektier! YEEES!! Vi sidder bare og følger en step-by-step guide. Tirsdag starter jeg på unit 4 ud af 5. HAHA! Der er stadig mange som ikke er færdige med unit 1...

B-dage starter jeg ud med Biologi 2. Og det er kraftædme svært! Jeg får ekstra hjælp, og det er dejligt. Og man kan retake ens quizes hvis man failer.
Derefter har jeg U.S History som er sjovt nok, da vi altid kan få Mrs. Mishler til at snakke om alt muligt andet end hvad hun har planlagt. Haha! Det er ikke et særligt svært fag, og jeg har nemt ved at følge med.
3. blok har jeg Video editing, hvor vi skal lave skolens Senior Video. Det bliver meget skægt at lege prøve at lave sådan en.
På B dage har jeg 2. lunch, hvilket betyder at jeg sidder 15 minutter sammen med alle mine venner, hvorefter Adrian og Catie går, da de har 1. lunch. :( Men det er fint nok, for der er mere plads ved bordet så :P.

Football tager meget af min tid efter skole. Vi får fri klokken 3:30 hver dag, og derefter er det direkte ned i omklædningsrummet til 2 ½ timers træning fra 4:00 til 6:30.. Det er hårdt, og det gør det ikke nemmere når der er mellem 30 og 40 grader varmt! Jeg spiller på JV holdet, og det er jeg godt tilfreds med. For hvis jeg var på Varsity ville jeg ikke få noget som helst spilletid. På JV får jeg masser. Pt. er Varsity holdet 1-2 og JV er 1-1. Vi har en udekamp mod Monrovia på tirsdag, og jeg håber meget på at vi vinder. Men det er en stor skole med et godt football program, så vi må se!

Jeg er meget træt når jeg kommer hjem fra football... At skulle snakke engelsk hele tiden tærer på kræfterne, og jeg går direkte i seng efter aftensmad og lektier er overstået. Normalt omkring klokken 9:30 til 10:00... Det er underligt.

The Hunters er pentecostals og derfor går de i en kirke som er MEGET anderledes end hvad jeg er vant til. Der er meget musik, og folk hopper rundt og vifter med deres arme... Jeg må prøve at finde ud af hvornår det er at man skal gøre hvad, så jeg også kan være med på moden. :-)

Men jeg tror det var ved at være det. Hvis der er nogen spørgsmål, så kan I bare skrive til mig over Facebook, skrive en mail eller ringe på Skype.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar